Støtte Gimlekollen Radio

Kjære leser og lytter!
Det er Gimlekollen Radios lyttere som sørger for godt over halvparten av radioens inntekter. Venner som har tro på radioen, er altså i stor grad med på å opprettholde kontinuerlig drift. Vi er veldig takknemlige for, og ydmyke med tanke på den enorme støtten vi på denne måten møter på Sørlandet.

I tillegg vet vi at flere har radioen og dens medarbeidere med i sine bønner. Det setter vi virkelig pris på! I tillegg er det mange som snakker varmt om oss til andre. Vi returnerer en varm takk også for dette! En god kristen radio er i praksis et godt fungerende fellesskap på mange områder mellom lyttere, radiomedarbeidere og Herren, som står i sentrum for vår virksomhet.

 

Vil du være med og gi et bidrag til en radio du setter pris på, har du forskjellige muligheter. Les mer her, og ta gjerne kontakt med oss på 381 45 000 eller post gimra.no.

 

FAST GIVERTJENESTE:

Du kan bli fast giver med valgfritt beløp. Du velger også selv hvor ofte du vil betale i løpet av et år. Fast givertjeneste bidrar til forutsigbare inntekter for radioen. Ta kontakt med oss for en fast giverblankett. 

VIPPS:
Send ditt beløp til 112527 og du gir en gave til Gimlekollen Radio. 

 

RESPONS:

Dette er Gimlekollen Radios desidert største inntektskilde og en stor årlig begivenhet i radioen. Neste RESPONS-aksjon på lufta blir 18.-21. september 2017. 

 

Gimraklubben:

Dette er også en viktig inntektskilde for radioen. Et medlemskap koster 600 kr. i året. Medlemmene får eget informasjonsbrev vedr. radiodriften og inviteres til spesielle arrangementer. 

 

Engangsgave:

Gir du en engangsgave (evt. flere ganger), kan du benytte kontonr. 3000.32.22868. Merk innbetalingen med følgende: Gave til Gimra. I tillegg sendes det ut brev med åpen giro for enkeltgave i februar, juni og november.

06-09 Sang og musikk som gir deg den gode starten på søndagen.
 09-10 Møteplassen etterfulgt av mer sang og musikk.
10-13 Den 2. søndagen i måneden: Magasinprogram og møteoverføring fra Misjonshuset.

 15.30-16.30

Musikken som tar deg inn i søndagsettermiddagen.

20.30-21.30

Radio Martus

Kontakt

Telefon

381 45 100

E-post

post@gimra.no

Adresse

Postboks 410
Lundsiden,
4604 Kristiansand

Besøksadresse

Gimlekollen Mediesenter
Bergtoras vei 120

Gimlekollen Radio er med i GodRadio, medlem av Norsk 
Lokalradioforbund og medlem av Kristent Radioforum.

Vil du gi din støtte til Gimlekollen Radio?

Kontonummer: 3000.32.22868

webløsning utviklet av mWEB